Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage

Last van daklekkage?

Het oplossen van een daklekkage is niet per se moeilijk, maar het vinden van het lek kan een uitdaging zijn. Water, de boosdoener, kan aanzienlijke schade aanrichten aan de dakconstructie. Het herkennen van een daklekkage, begrijpen van de oorzaken ervan en het vinden van de beste oplossing zijn van cruciaal belang. Hier bespreken we alles wat je moet weten over daklekkages, inclusief hoe je ze herkent, wat de oorzaken zijn en hoe je ze effectief kunt aanpakken.

Lekkage van je dak

Het repareren van een lek is niet altijd de meest duurzame oplossing. Vaak is een volledige dakrenovatie een betere keuze. Een lekkend dak kan leiden tot waterschade aan de binnenkant van je huis, met schimmelvorming en vochtplekken als gevolg. Bovendien kan daklekkage je energierekening beïnvloeden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het opsporen en repareren van een daklekkage, evenals de bijbehorende kosten.

dakrenovatie lekkage aan dak
schuurdak renovatie

Gemiddelde prijzen voor het verhelpen van daklekkages

De kosten voor het verhelpen van een daklekkage 

variëren afhankelijk van de ernst van het probleem en de staat van je dak. Je kunt ervoor kiezen om het lek plaatselijk te laten repareren of om de volledige dakbedekking te vervangen. Hieronder vind je een indicatie van de kosten per vierkante meter voor verschillende soorten reparaties en renovaties aan platte en schuine daken.

 

Daklekkage repareren 

Zoals je kunt zien, variëren de prijzen per klus. Voor een reparatie betaal je bijvoorbeeld een iets hogere prijs per m² (vierkante meter). Soort klus Gemiddelde prijs per m²

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Oorzaken van daklekkages

Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals beschadigde dakpannen bij schuine daken, problemen met waterafvoer bij platte daken, en beschadigd daklood rondom schoorstenen en dakkapellen. Het opsporen van een lek kan lastig zijn vanwege verborgen schade en lekken op onverwachte plaatsen.

Opsporen van daklekkages

Onze ervaren dakwerkers kunnen alle soorten daken repareren, inclusief platte daken, pannendaken en daken op dakkapellen. We zijn bekend met de meest voorkomende oorzaken van lekkage, zoals verstopte dakgoten, defecte afvoeren en verschoven dakpannen.

dakinspectie en dakreparatie

Wat te doen bij een daklekkage

Het is van belang om een daklekkage snel te verhelpen om verdere schade te voorkomen. Afhankelijk van het probleem kunnen we kapotte dakpannen vervangen, beschadigd daklood herstellen of vloeibare dakbedekking aanbrengen op platte daken.

Voorkomen van daklekkages

Het voorkomen van daklekkages is beter dan genezen. Regelmatig onderhoud en inspecties kunnen veel problemen voorkomen. Overweeg jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren door een specialist om mogelijke lekkages tijdig op te sporen en te verhelpen.

Kosten en verzekering

De kosten voor het opsporen en repareren van een daklekkage variëren, afhankelijk van de aard van het probleem. In sommige gevallen vergoedt de verzekering de kosten voor reparatie, maar dit hangt af van je polisvoorwaarden.

Offerte aanvragen

Wil je een daklekkage laten repareren of preventief onderhoud laten uitvoeren aan je dak? Vraag dan een offerte aan waarin je de details van het probleem en de staat van je dak beschrijft. Op basis daarvan kunnen wij een prijsopgave doen voor de benodigde werkzaamheden

Nieuwe systeem dakbedekking

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?