Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakgoot vernieuwen? Regel het goed en vertrouw op Masters Dakbedekkingen BV.

Uw dakgoot kan aanzienlijk lang meegaan, maar helaas komt er soms een moment waarop vervanging nodig is. Bij het vernieuwen van uw dakgoot is het van belang om te kiezen voor een betrouwbare partij die bekwaam te werk gaat. Deze taak kan namelijk kostbaarder uitvallen dan verwacht. Vertrouw daarom op de meer dan 30 jaar aan ervaring en een garantie tot 10 jaar van Masters Dakbedekkingen BV.

Wanneer moet ik mijn dakgoot vernieuwen?

Afhankelijk van het materiaal gaat uw dakgoot tot 40 jaar mee. Toch kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. U kunt zien dat er in elk geval werkzaamheden aan de dakgoot nodig zijn als u een van de volgende zaken constateert:
Neemt u een van deze zaken waar? Kijk dan of wij wat voor u kunnen betekenen en vraag hier een gratis vrijblijvende offerte aan. Wij inspecteren gratis uw dakgoot en bepalen daarna of we de dakgoot moeten vernieuwen of kunnen repareren. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wat komt er allemaal kijken bij het vernieuwen van een dakgoot?

Een dakgoot vervangen is meer dan alleen een nieuwe dakgoot neer te leggen. Als we uw dakgoot vernieuwen voeren we de volgende werkzaamheden uit:
Natuurlijk inventariseren we vooraf wat er nodig is, en is dit alles inbegrepen in het tarief op onze gratis, vrijblijvende offerte.

Wat zijn de kosten voor een dakgoot vernieuwen?

De kosten voor het vernieuwen van uw dakgoot zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de lengte, het materiaal, en de staat van de regenpijp en eventuele betimmering eromheen. Hoewel deze kosten hoger kunnen uitvallen dan reparatiekosten, bieden wij eerst een gratis inventarisatie aan. Het vervangen van de dakgoot heeft als voordeel dat deze aanzienlijk langer meegaat en bovendien zorgt voor een verhoogd wooncomfort.

Kies voor de expertise van Masters Dakbedekkingen BV. en vraag nu kosteloos een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?