Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wanneer moet u dakonderhoud laten uitvoeren?

Het is belangrijk om dakonderhoud te laten uitvoeren zodra u bijvoorbeeld scheurtjes in de dakbedekking opmerkt. Als er slijtage optreedt of zelfs kleine beschadigingen ontstaan, biedt uw dak niet langer de vereiste bescherming voor uw huis. Door regelmatig dakonderhoud te laten uitvoeren, kunt u deze problemen voorkomen of tijdig ingrijpen voordat ze ernstiger worden. Op die manier voorkomt u grote schade.

Elk type dakbedekking vertoont na verloop van tijd tekenen van slijtage. Bitumen daken gaan doorgaans tussen de 20 en 40 jaar mee, terwijl betonnen dakpannen een gemiddelde levensduur van ongeveer 30 jaar hebben. Keramische dakpannen gaan het langst mee, met een gemiddelde levensduur van tussen de 50 en 100 jaar. Versleten dakbedekking of beschadigde dakpannen zorgen ervoor dat het dak niet meer water- en winddicht is. Het is dus van essentieel belang om tijdig in te grijpen.

Waarom dient uw dak (preventief) te laten onderhouden?

Regelmatig dakonderhoud is noodzakelijk om het dak in goede staat te blijven houden. Na het onderhoud ziet het dak er namelijk weer uit als nieuw en zal weer optimaal in staat zijn om uw huis te beschermen. De grootste voordelen van (tijdig) dakonderhoud uit te laten voeren, zijn:
Bij een slecht onderhouden dak zijn de gevolgen heel groot en soms zelfs niet meer te overzien. Bij beschadigde dakbedekking of daken met mos groei dringt er water in het oppervlak binnen. Niet alleen ontstaan er vochtproblemen onder het dak en in huis, maar in de winter kunt u zelfs last krijgen van vorstproblemen.

Wat doet Masters Dakbedekkingen B.V. bij dakonderhoud?

Masters Dakbedekkingen B.V. neemt het onderhouden van uw dak serieus. Het dakoppervlak moet een APK krijgen afhankelijk van de wensen worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Heeft uw dakbedekking de levensduur bereikt? Dan zal het steeds vaker voorkomen dat klein onderhoud niet meer voldoende is. Hiervoor is het verstandig als de gehele dakbedekking vervangen moet worden en dient uw dak vernieuwd te worden.

Waarom zou u een dakinspectie uit laten voeren?

Het is verstandig om uw dak minstens eens in de drie tot vijf jaar te laten inspecteren, of bij de aankoop van een nieuw huis. Een grondige dakinspectie helpt u om eventuele defecten en problemen tijdig op te sporen. Mochten er gebreken worden gevonden, dan kan Masters Dakbedekkingen B.V. deze direct voor u verhelpen. Op deze manier voorkomt u verdere schade, grote ingrepen of zelfs de noodzaak tot volledige vervanging in de toekomst, wat u behoedt voor aanzienlijke kosten. Een dakinspectie bij Masters Dakbedekkingen B.V. is geheel vrijblijvend en kosteloos. U ontvangt een helder overzicht van de staat van uw dak, vergezeld van persoonlijk advies over mogelijke verbeterpunten.

Nieuwe systeem dakbedekking

Hoe ziet onze dakinspectie er dan uit?

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen of wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten krijgen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen heeft laten plaatsen. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:
Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?