Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Beoordeling:

“Fantastische ervaring met dit dakdekkersbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project was de communicatie uitstekend. De service die ze boden was ongeëvenaard. Sterk aanbevolen! – Piet van Dijk, Hendrik-Ido-Ambacht”

– Piet van dijk

Beoordeling:

“Ik ben zeer tevreden over de service van dit dakdekkersbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht. De communicatie was helder en vriendelijk, en het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd. Een betrouwbare keuze! – Anna Janssen, Zwijndrecht 

– Anna janssen

Beoordeling:

“Onze ervaring met dit dakdekkersbedrijf in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht was uitstekend. De communicatie was professioneel en het werk werd met grote zorg uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar dakdekkersbedrijf zoekt! – Fam. De Boer, Ridderkerk 

– Fam. De Boer

Beoordeling:

“Ik wil dit dakdekkersbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht van harte aanbevelen. Ze leverden niet alleen uitstekende service, maar de communicatie gedurende het hele proces was ook voortreffelijk. Een geweldige ervaring!

 Jan Willem Peters, Zwijndrecht

Beoordeling:

“Dit dakdekkersbedrijf in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht heeft ons echt verbluft met hun service en communicatie. Vanaf het eerste telefoontje tot de voltooiing van het werk, waren ze professioneel en betrouwbaar. Topklasse!

– Sarah Meijer, Papendrecht

Beoordeling:

“Onze ervaring met Masters Dakbedekkingen B.V. in Hendrik-Ido-Ambacht was geweldig. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en de service was van topkwaliteit. We zijn erg tevreden met het resultaat!

–  Fam. Van der Heijden, Zwijndrecht

Beoordeling:

“Masters Dakbedekkingen BV heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende service en professionele communicatie. Het team leverde snel en efficiënt werk en zorgde voor een geweldige ervaring. Een aanrader!

Mark Jansen, Hendrik-Ido-Ambacht”

Beoordeling:

“Ik ben zeer tevreden over de diensten van Masters Dakbedekkingen BV. Hun communicatie was helder en vriendelijk, en het werk werd met grote zorg uitgevoerd. Een betrouwbaar bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht!

– Laura de Boer, Zwijndrecht

Beoordeling:

“Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Masters Dakbedekkingen BV. Ze leverden niet alleen hoogwaardige service, maar hun communicatie was ook buitengewoon goed. Een echte aanrader!

Anneke Visser, Papendrecht

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?