Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakinspectiedienst

Het bekwame personeel van Masters voert de onafhankelijke dakinspectie en controles stap voor stap uit:

 • Dakbedekking en voegen
 • Het centrale afvoersysteem van uw dak
 • Regenwaterafvoersysteem
 • Zinken goten
 • Schoorsteen en dakraam (indien aanwezig)

Als u meer wilt weten over onze diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Dakinspectie

Het belang van regelmatige dakinspecties en hoogwaardige dakbedekking diensten

Houd er bij het verzorgen van een dak rekening mee dat het voornaamste doel het beschermen van uw huis tegen slecht weer is. U kunt de staat van uw dak controleren door middel van een regelmatige inspectie. Sommige mensen moeten de waarde van een kwaliteitsdakdekker leren kennen, maar de meerderheid begrijpt heel goed wat een kwaliteitsdakdekker betekent. Dakinspectie is geen taak voor een leek, dus bel de experts en professionals zoals Masters Roofing.

Onze concurrerende dakinspectiekosten:

De kosten voor dakinspectie fluctueren en zijn afhankelijk van vele aspecten. Deze aspecten houden rekening met de afstand of locatie van het gebouw en de grootte ervan. Het daktype maakt ook veel uit. Wij gebruiken geavanceerde technologie om een dak grondig te inspecteren en u een gedetailleerd rapport van bevindingen te bezorgen. Deze dakinspectiekosten kunnen pijn veroorzaken, maar dit zijn niets meer dan de daaropvolgende kosten voor het repareren van aanzienlijke schade of het vervangen van het dak.
Als uw dakinspectierapport alarmerend is, zijn wij hier om het probleem op te lossen. Na inspectie behandelen wij alle soorten complicaties, van triviaal tot groots. Onze diensten zullen u blij maken als u uw dak en uw portemonnee ziet.
Wij bieden betrouwbare diensten voor dakinspecties voor woningen en bedrijven. Ons ervaren team scant zorgvuldig uw dak met al zijn bestanddelen. Wij geven u een volledig rapport van dakspanen, dakgoten of dakramen. Wij onderzoeken uw dak op tekenen van slijtage, stormschade en mogelijke lekkagezones. Ons inspectierapport bevat alle benodigde details waarin alle problemen en de best mogelijke oplossingen worden aangegeven. Wij leveren ook dakbedekkingsdiensten zoals installatie, reparatie en onderhoud. Ook verzorgen wij spoedeisende dakwerkzaamheden. Ons team staat klaar om 24/7 van dienst te zijn. Plan vandaag nog uw dakinspectie door heel Nederland met Masters Roofing.
Laten we samen een mooi, stevig en duurzaam dak maken. Laten we van Master Roofing uw partner maken om uw droom van gelukkig leven waar te maken. Laten we een relatie opbouwen van betrouwbaarheid, eerlijkheid en stabiliteit.
Laten we verbinding maken

schuurdak renovatie

Waarom u deskundige dakdekkers moet bellen:

 • Ze gebruiken hoogwaardige maatregelen.
 • Ze gebruiken materiaal van topkwaliteit.
 • Ze geven garanties en waarborgen voor hun werk.
 • Ze zijn op de hoogte van de plaatselijke weersomstandigheden en handelen daar dan ook naar.
 • Zij hebben goede ervaring met de inspectie en het onderhoud van daken.
 • Alleen een professionele dakdekker kan u vertellen over ontbrekende dakspanen, gaten, defecte gootstukken, lekkage bij dakinspectie of slechte dakgoten.
 • Ze geven u een zeer nauwkeurige kostenraming.
 • Ze bieden verzekeringsdekking. Masters Dakbedekkingen bezit al deze verdiensten. Neem contact met ons op voor een offerte.

Wanneer moet u de dakinspecteur bellen:


Anders dan routineus, maken sommige situaties dakinspectie op dat exacte moment verplicht.
Bijvoorbeeld:

 1. Als het dak ouder is dan acht jaar, kunt u het beste direct een inspectie inplannen.
 2. Bij zwaar weer in uw regio is onmiddellijke inspectie vereist. Als uw plaats te maken krijgt met harde wind, storm of hevige regenval, wordt de kans op schade aan het dak groter. Inspectie leidt tot de volgende stappen van noodzakelijke reparaties.
 3. Het kopen van een nieuwe woning of het verkopen van de oude is de reden voor een inspectie. Tijdens het kopen moet u een inspectie aanvragen om eventuele problemen in het dak op te sporen. Tegen de tijd van verkoop brengt een dakinspectie u naar een betere vermelding van uw eigendom.
 4. U moet een inspectie plannen nadat u watertinten op muren of plafonds heeft waargenomen. Beschadigde of ontbrekende gordelroos is een ander noodgeval dat moet worden aangepakt. Als deze signalen in het begin niet worden uitgeroeid, kunnen ze grote schade aanrichten.

De grote voordelen van dakinspecties:

Iedereen wil zijn gezin het best mogelijke dak bieden, op basis van zijn betaalbaarheid. Als hij dat doet, hoe kan hij dan zijn ogen sluiten voor het feit dat dit dak regelmatig geïnspecteerd en onderhouden moet worden? Een goede verzorging van de woning leidt tot een tijdige inspectie. Op deze manier kun je het probleem in de kiem smoren. Dakinspectie voorkomt zware schade, ongecontroleerde lekkages en daarmee budgettaire rekeningen. Profiteer van deze voordelen door te bellen met Masters Dakbedekkingen.

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?