Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakinspectie

Het dak is een cruciaal onderdeel van uw huis en daarom koesteren we het. Het beschermt ons niet alleen tegen weersinvloeden, maar houdt ook warmte binnen, voorkomt dat dieren binnenkomen en biedt bescherming en veiligheid, waardoor we ons echt thuis voelen. Dit zijn allemaal redenen om goed voor ons dak te zorgen. Dakinspecties zijn daarom van tijd tot tijd essentieel. Door regelmatige dakinspecties uit te laten voeren, kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord, waardoor schade en grote reparaties of zelfs volledige vervanging kunnen worden voorkomen.

Wat doet Masters Dakbedekkingen B.V. bij een dakinspectie?

Tijdens een grondige dakinspectie bekijkt Masters Dakbedekkingen de algehele staat van uw dak. We speuren naar mogelijke zwakke punten die in de toekomst tot lekkages of andere problemen kunnen leiden. Door preventief te inspecteren, kunnen we grotere schade voorkomen. Eventuele gebreken worden nauwkeurig gedocumenteerd en met u besproken. U ontvangt van ons een helder rapport waarin de conditie van uw dak wordt uiteengezet, inclusief persoonlijk advies over benodigde ingrepen en/of reparaties. Wilt u meer informatie over hoe Masters Dakbedekkingen u van dienst kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor het maken van een afspraak.

schuurdak renovatie

Wat controleert Masters Dakbedekkingen B.V. bij een dakinspectie?

Masters Dakbedekkingen B.V. heeft vakkundig personeel in huis dat efficiënt en stapsgewijs uw dak controleert. Hierbij worden de volgende punten gecontroleerd:

Masters Dakbedekkingen B.V voor u doen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat een inspectie inhoudt, neem contact op met ons en wij helpen u verder.

Waarom zou u een dakinspectie uit laten voeren?

Het is verstandig om uw dak minstens elke drie tot vijf jaar te laten inspecteren, vooral wanneer u een nieuw huis koopt. Een dakinspectie helpt bij het tijdig ontdekken van eventuele defecten en problemen. Als Masters Dakbedekkingen B.V. gebreken constateert, kunnen we deze direct verhelpen, waardoor u verdere schade, ingrijpende reparaties of zelfs volledige vervanging in de toekomst voorkomt. Zo voorkomt u onverwachte kosten. Onze dakinspectie is geheel vrijblijvend en kosteloos. U ontvangt een helder overzicht van de staat van uw dak, met persoonlijk advies over mogelijke verbeterpunten.

Hoe ziet onze dakinspectie er dan uit?

Indien u overweegt uw dak te vernieuwen of zonnepanelen te laten installeren, is het raadzaam om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Op die manier kunt u onverwachte kosten vermijden, zoals bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen. Wanneer wij bij u langskomen voor een gratis dakinspectie, kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?