Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Masters Dakbedekkingen BV.

Wij zijn een innoverend dakdekkersbedrijf. Wij rijden met al onze werkbussen door heel het land om dak lekkages op te lossen, dak inspecties uit te voeren en daken te renoveren. Wij hebben een lange werkervaring van ruim 30 jaar en beschikken over de meest recente werkmaterialen, diploma’s en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lange garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar lang. Heeft u momenteel een probleem aan uw dak? Of wilt u simpelweg uw dak laten vernieuwen omdat deze zijn beste tijd heeft gehad? Dan kunt u geheel vrijblijvend om een gratis offerte vragen van Masters Dakbedekkingen BV.

Tot wel 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

Wanneer u Masters Dakbedekkingen BV. inschakelt bent u verzekerd van topkwaliteit en vakmanschap. Wij staan achter ons werk en leveren dit ook elke dag met trots op aan onze tevreden klanten. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten omdat wij vinden dat uw dak het beste verdient. Hierdoor bieden wij een garantietermijn aan van 10 jaar.

Altijd snel op locatie bij een daklekkage!

Wij maken het dagelijks mee dat mensen kampen met een vervelende daklekkage. Hiervoor hebben wij een speciaal team op de baan zitten die dagelijks vrijblijvende inspecties uitvoert bij woningen met een daklekkage. Wij komen graag bij u langs om het probleem in kaart te brengen, een duurzame oplossing te bedenken en wij kunnen uiteraard vrij snel overgaan tot reparatie waardoor u niet dagen of weken met een lek dak hoeft te zitten.
Daklekkage

Wat als uw dak lekt? Wat moet u doen bij een daklekkage?

Wanneer u last heeft van een daklekkage is het zeer verstandig om direct een expert in te schakelen om de daklekkage te laten inspecteren en te herstellen. Masters Dakbedekkingen BV. heeft hierom een enorm klantvriendelijke methode opgezet zodat het voor ieder makkelijk is om te achterhalen waar de daklekkage vandaan komt.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?