Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Geniet van innovatie in dakreparatie met Mastersdakbedekkingen

Onze op maat gemaakte dakreparatiediensten van topkwaliteit met alle innovatie, moderne technologie en vakkundig personeel onderscheiden ons van anderen. We stoppen eerlijkheid, integriteit en toewijding in ons werk, waardoor het uitmuntend wordt. Ons doel is om onze klanten (huis- en bedrijfseigenaren) gemoedsrust te geven. We brengen de hoge morele waarden die onze diensten uniek maken met ons mee naar de werkplek.


We gebruiken de nieuwste apparatuur om daklekkages op te sporen en te repareren, zodat je dakstructuur duurzamer wordt en langer meegaat.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Renovatie dakwerkzaamheden

Onze services in een oogopslag:

Ons herkenningspunt is beschadigde of ontbrekende dakspanen repareren of vervangen. We doen het fantastisch en geven je dak een nieuwe look die ook lekvrij is.

Structurele dakreparaties omvatten het reilen en zeilen van een dak. Van het dek tot de onderlaag, we behandelen alle reparaties vakkundig. Zo krijg je een stabiel dak op je hoofd.

Preventief onderhoud is belangrijker dan het repareren van grote gaten en ongecontroleerde lekken. Wij geven onze onderhoudsdiensten zo vorm dat je dak gevrijwaard blijft van mega terugbetalingen.

We doen geen concessies aan de kwaliteit van het materiaal We gebruiken verschillende dakreparatiesets om verschillende soorten problemen te repareren. Het gebruik van materialen van superieure kwaliteit en baanbrekende technologie resulteert in uitstekend werk.

Dakreparatie in Nederland door Mastersdakbedekkingen. :

Alle daken zijn onderhevig aan weersinvloeden. Deze effecten brengen het dak aan de rand van scheuren, barsten, losse dakspanen, splijten van dakgoten en lekkage. Wij zijn degenen die dergelijke problemen vakkundig aanpakken. Schade aan het dak is een grote bedreiging voor verwoesting, die alleen deskundige dakdekkers efficiënt en onmiddellijk kunnen aanpakken. Door op tijd preventieve maatregelen te nemen, kunt u zich zware reparatiekosten besparen. We reageren onmiddellijk op noodreparaties aan daken. We bieden ook onze diensten aan voor een jaarlijkse dakinspectie en rapporteren de problemen voordat ze ernstig worden. Bovendien verlengen regelmatige controles en onderhoud de levensduur van het dak, en dat doen we tegen lage dakreparatiekosten. Wij leveren dakreparatiediensten voor woningen in Nederland. Mastersdakbedekkingen is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf. Wij zijn slechts één klik van u verwijderd.

Dakreparaties in winkels, kantoren en fabrieken in Limburg, Rotterdam, Amsterdam en heel Nederland:

Nieuwe dak aangebracht Met een nieuwe lichtkoepel en nieuwe toplaag

Huishoudelijke en commerciële daken

zoals die van je kantoor, winkel of fabriek, kunnen ook beschadigd raken. Deze daken worden nog zwaarder getroffen door het weer. Veroudering veroorzaakt ook verlies. Maar u moet ze regelmatig onderhouden en repareren om ontspannen te blijven. Deze regelmatige service bespaart u zorgen, hoge rekeningen en aanzienlijke verliezen. Wij zijn zulke toegewijde mensen dat je geen tweede keer naar ons bedrijf hoeft te bellen. We komen onmiddellijk in actie en nemen je zorgen op onze schouders. We zijn meesters in het repareren van losse leien, gebarsten daken, gespleten dakgoten, daklekkages en nog veel meer. We vervangen ook daken. Bel Mastersdakbedekkingen vandaag nog en wees stressvrij.

Jaarlijkse dakreparatieservice

Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we dat een dakprobleem uw bedrijfsprestaties kan schaden. Daarom zien we al deze problemen als een uitdaging en pakken we ze schrander aan, zodat u de nummerwedstrijd van uw bedrijf voor kunt blijven. Mastersdakbedekkingen biedt een jaarlijkse inspectie van uw commerciële dak aan om toekomstige rotzooi te voorkomen en de problemen in de kiem te smoren. Deze regelmatige controles zullen u verrassen met hun doeltreffendheid. U zult zien dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. We bieden een zeer voordelig pakket. U kunt ook gebruikmaken van ons gamma aquaplan dakreparaties. Bel ons voor een bezoek.

Waarom Mastersdakbedekkingen kiezen voor dakreparatie?

  1. De gedegen ervaring die we overbrengen op onze projecten dwingt je om voor ons te kiezen.
  2. Ons technisch georiënteerde team, hun nuchtere gedrag, focus op kwaliteit en vakkundige services maken ons toonaangevend.
  3. Ons vriendelijke en oprechte advies aan onze klanten met betrekking tot reparatiebeslissingen stimuleert hen om de deal met ons af te ronden.
  4. Onze voor-en-na foto’s en foto’s van daken en demo’s helpen om voor ons te kiezen.
  5. Onze klanten zijn onze prioriteit. We laten ze blij en tevreden achter, vanaf hun eerste telefoontje tot ons laatste bezoek.
  6. De beoordelingen van onze klanten zetten mensen aan om ons te bellen voor hun dakproblemen.
  7. We zijn zelfs na lange tijd nog eigenaar van ons werk. Onze garantie is bedoeld om klanten een veilig gevoel te geven. We bieden 10 jaar garantie op onze dakvervangingen. Als er zich een probleem voordoet, lossen we dat op zonder kosten in rekening te brengen tijdens de garantiejaren.
  8. Door onmiddellijk te reageren op alle serviceoproepen bouwen klanten ook een positief beeld op van onze selectie.

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?