Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakdekker met spoed nodig? Mastersdakbedekkingen reageert snel

Door klimaatveranderingen krijgt iedereen te maken met weersagressie. Sinds de laatste paar jaar is er een alarmerende toename van daklekkages en daknoodgevallen. Ernstig weer veroorzaakt altijd wel een dakramp. Hagelstormen, orkanen. Tornado’s en ijsstormen veroorzaken vooral ondraaglijke en zenuwslopende verliezen zoals lekkages, binnendringend water en schade aan gebouwen en andere waardevolle spullen binnenin. Dakdekkers die met spoed in actie komen om het binnendringen van water en lekken te stoppen en schade te voorkomen totdat ze deze permanent hebben gerepareerd. Noodgevallen met dakbedekking vereisen een snelle reactie om aanzienlijk verlies te voorkomen. Hier werken geen huismiddeltjes. Het zou helpen als u snel een hoogopgeleide, professionele dakdekker had die snel reageert en adequaat handelt om de situatie te stabiliseren. En deze dakdekker kan niemand anders zijn dan Mastersdakbedekkingen. Bel nu om uw daknoodsituatie aan te pakken.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Lange- en kortetermijnoplossingen die Mastersdakbedekkingen biedt:

Nooddakreparatie omvat structureel herstel, lekkagedekking en het redden van eigendommen. Een dakzeil is een kortetermijnoplossing voor noodgevallen. Een krimpfolie voor het dak is een tijdelijke oplossing voor de lange termijn, maar een betere optie. Een krimpfolie kan tot een jaar of langer blijven zitten. Oplossingen voor noodsituaties hangen ook voornamelijk af van het soort dak. Een dakzeil of krimpfolie kan een optie zijn voor het ene daktype, maar niet voor het andere. Voor het platte dak is een verzegeld losliggend TPO-membraan een veelgebruikt tijdelijk alternatief. Na goedkeuring door de verzekering is de volgende stap het vervangen van een volledig TPO-dak en isolatie voor permanente stevigheid. Er zijn talloze andere opties na een volledig onderzoek van de noodsituatie en de omvang van het probleem.

Mastersdakbedekkingen is een expert in noodreparaties van daken

Bij elke storm heeft je dak ook structurele reparaties nodig. Soms breken stormen de delen van je dak geheel of gedeeltelijk. In dat geval werkt alleen een zeil aanbrengen niet effectief. Dakreparaties geven kracht aan elke remedie. Het installeren van waterdicht materiaal om lekken te dichten is een noodreparatie. Wij doen noodreparaties aan dakpannen voor commerciële en particuliere gebouwen. Mastersdakbedekkingen is een specialist die zich bezighoudt met alle soorten nooddakreparaties. Het beschikt over de nieuwste apparatuur en een ervaren team om alle noodgevallen te behandelen.

Waarom zou u van Mastersdakbedekkingen uw betrouwbare partner voor daken maken?

  • We bieden reparatie en renovatie van daklekken voor dakpannen, platte daken en hellende daken en efficiënte noodreparatieservices.
  • We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap om ons werk te voltooien dat voor zichzelf spreekt.
  • In noodsituaties redden we je huis binnen de kortste keren van de naweeën van een ramp.
  • Onze nooddienst is 24/7 beschikbaar.
  • We gebruiken innovatieve technieken om noodsituaties het hoofd te bieden.
  • We gebruiken de beste materialen voor renovaties en reparaties.
  • Je kunt op ons rekenen voor noodgevallen in Nijmegen en Utrecht
  • dakdekker in Den Haag met spoed, de dakdekker Hoofddorp met spoed, en in heel Nederland.


U kunt op Mastersdakbedekkingen rekenen voor al uw dakproblemen. Wij zijn meesters in ons vak.

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?