Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Mastersdakbedekkingen kunnen je behoeden voor zware boetes voor een daklekkage

Je hebt er een idee van dat daklekken zware boetes kunnen veroorzaken. Uw huis en uw eigendom lopen gevaar. Vocht kan uw houten spullen aantasten. Schimmel kan zich verspreiden en gezondheidsproblemen veroorzaken. Als je het hoge lekkageniveau inschat, is vervanging van het dak mogelijk. Dit is om u bewust te maken, niet om u ongemakkelijk te maken. Ons vriendelijke team adviseert je zo goed mogelijk en stelt de meest geschikte en passende oplossing voor jouw probleem voor. Mastersdakbedekkingen is altijd blij om uw spanning te verlichten. Bel ons; wij zetten je onrust om in gemak.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Het lek vormt een bedreiging voor uw bescherming. Hoe detecteer je zelf daklekken?

Check de expertise van Mastersdakbedekkingen:

Het is moeilijk om daklekken waar te nemen en op te sporen. Onderzoek je huis grondig van binnenuit. Kijk goed in het interieur naar schimmel, tekenen van vocht en watervlekken op muren of plafonds. Controleer het dak grondig aan de buitenkant. Scan het dak op schade aan de dakbedekking of dakshingles. Je kunt het dak ook onderzoeken op scheuren of loszittende nokken. Schoorstenen, goten en dakraamzones verdienen uw aandacht. Als u geen bron van het lek kunt vinden, bel dan een professional om het op te sporen. Als u een lek vindt, bel dan een professionele dakdekker zoals mastersdakbedekkingen voor reparatie. Anders zult u spijt krijgen van uw vertraging.

Een lekkage in een plat dak opsporen is moeilijk, maar Mastersdakbedekkingen ziet het als een uitdaging:

Onze diensten

1- Daklekken opsporen

Het ontwerp en de fabricage van platte daken maken ze gevoeliger voor lekken. Zonder unieke tactieken is het moeilijk om daklekken op een plat dak op te sporen. Het zou helpen als u scheuren in het oppervlak, gaten of losse afdichtingen in de buurt van dakranden met een haviksoog zou onderzoeken. Als u er op deze manier niet in slaagt om daklekken op te sporen, besproei dan het dak en controleer het plafond om te zien of daar lekken verschijnen. Zelfs dan, als de daklekken u zorgen baren, bel dan onmiddellijk Mastersdakbedekkingen.

2- Opsporing en reparatie van daklekkage bij Bituman

Hoewel een bitumen dak vooral bekend staat om zijn waterdichtheid en stevigheid, kunnen er ook lekken ontstaan. Veroudering en slijtage kunnen de redenen zijn voor lekken. Begin de inspectie om bitumen daklekken op te sporen vanaf het dakoppervlak. Breid uw inspectie vervolgens uit naar dakgoten, naden en dakranden. U kunt ook een hulpmiddel zoals vochtverwijderaar gebruiken om de oorzaak van lekkage te zoeken. Als je hulp nodig hebt bij het opsporen, bel dan meteen met Mastersdakbedekkingen. Met onze nieuwste hulpmiddelen sporen we daklekkages op met infrarood om de bron efficiënt te lokaliseren en het probleem vakkundig op te lossen.

3- Noodreparatie van daklekkage

Een daklekkage moet onmiddellijk worden aangepakt. Als u ontdekt dat uw dak lekt, neem dan onmiddellijk de nodige veiligheidsmaatregelen. Uw uitstel kan leiden tot zware verliezen. Eerst moeten enkele beschermende reparaties worden uitgevoerd om lekkage te stoppen. Bel dan niemand anders dan het professionele en deskundige team van Mastersdakbedekkingen.

Waarom is Mastersdakbedekkingen een intelligente keuze voor het opsporen van daklekkages?

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?