Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Dakdekker nodig voor uw plat dak?

Wij komen altijd snel en zonder voorrijkosten op locatie
dakrenovatie lekkage aan dak

Uw platte dak renoveren door Masters Dakbedekkingen BV.

Na verloop van tijd neemt de kwaliteit van uw dakbedekking af. De wisselende weersomstandigheden kunnen een tol eisen van uw platte dak, waardoor kleine gebreken kunnen ontstaan. Het is belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken, aangezien dakbeschadigingen vaak leiden tot verdere schade en hogere kosten. Om de kosten van volledige vernieuwing te vermijden, kunt u overwegen om uw platte dak te laten renoveren. Door tijdig te renoveren, voorkomt u ernstige schade en onverwachte uitgaven.

Bij ons voeren we graag een zorgvuldige gratis dakinspectie uit om de staat van uw platte dak te beoordelen. Op deze manier kunnen we eventuele kleine gebreken vaststellen en u adviseren over de beste oplossingen. Soms zijn simpele oplossingen zoals het plaatsen van noodstrips al voldoende om verdere schade te voorkomen.

Uw platte dak vernieuwen door Masters Dakbedekkingen BV.

Is uw platte dak aan vervanging toe en dient deze opnieuw gelegd te worden? U bent bij Masters Dakbedekkingen BV. aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van daken en kunnen u hierbij bij staan. Wist u dat de standaard dakbedekking 20 tot wel 40 jaar meegaat? Er zijn een aantal mogelijkheden die we kunnen bespreken over het leggen van nieuwe dakbedekking, ook als het uw nieuwbouwhuis betreft. De soorten dakbedekking die wij aanbieden, zijn:
Elk type dak heeft bijbehorende kenmerken en toepassingen. Wij komen graag bij u op bezoek om uw wensen in kaart te brengen en te bespreken wat er voor u mogelijk is. Uw dak is ons vak.

Uw dak laten vernieuwen? Vraag direct om een GRATIS offerte.

Heeft u de plannen om uw platte dak te laten vernieuwen? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:
Hiervoor rekenen wij geen kosten dit is geheel vrijblijvend en ook de kracht van ons bedrijf.

Waarom zou u een dakinspectie uit laten voeren?

Het is verstandig om in ieder geval elke drie tot vijf jaar een inspectie uit te laten voeren of bij het kopen van een nieuw huis. Met behulp van een dak inspectie kunt u defecten en problemen tijdig opsporen. Gevonden gebreken kunnen direct door Masters Dakbedekkingen BV. opgelost worden. Hierdoor voorkomt u (meer) schade, ingrijpende ingrepen of vervanging/vernieuwing en staat u niet voor een grotere onkostenpost in de toekomst. Een dak inspectie bij Masters Dakbedekkingen BV. is geheel vrijblijvend en kosteloos. U krijgt een duidelijk inzicht in de toestand van het dak en daarbij geven wij persoonlijk advies over de gebieden op uw dak die mogelijk moeten worden verbeterd.

Hoe ziet onze dakinspectie er dan uit?

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen of wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten krijgen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen heeft laten plaatsen. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:
Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?