Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Kan een schoorsteen reparatie een lekkage voorkomen?

Alles in uw huis is gezellig: de haard knispert, u bent klaar voor de feestdagen en een knusse winter. Toch? Maar wat als uw dak goed onderhouden is, maar de schoorsteen niet? Een lekkage daarvan kan uw knusse winter flink verstoren.

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij van Masters Dakbedekkingen BV wel raad met het opsporen en repareren van lekkages. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom is het essentieel om ook uw schoorsteen goed te onderhouden. Hoewel veel huiseigenaren zorg dragen voor hun dak, wordt de schoorsteen soms vergeten. Goed onderhoud kan veel problemen voorkomen, maar als er toch een klein probleem is, is het verstandig om zo snel mogelijk een schoorsteen reparatie te laten uitvoeren.

De schoorsteen als bron van lekkages. Voorkom het door uw schoorsteen te laten repareren.

Een professionele schoorsteen reparatie door specialisten, samen met regelmatig onderhoud, kan veel problemen voorkomen. De schoorsteen steekt boven uw dak uit en wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en temperatuurschommelingen, waardoor het een kwetsbaar onderdeel van uw huis is. Beschadigingen of slijtage aan de schoorsteen, zoals doorslaand metselwerk of een niet-waterdicht plateau, kunnen lekkages veroorzaken en uw dak in gevaar brengen.

Kan een schoorsteen reparatie lekkage voorkomen?

Inderdaad. Het is vaak zo dat lekkages worden veroorzaakt door schade of slijtage aan de schoorsteen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook onder uw dak is de schoorsteen verbonden met de dakconstructie, waardoor binnendringend vocht via de dakplaten of isolatie kan doorsijpelen en elders lekkages kan veroorzaken.

Als u te maken heeft met een beginnende lekkage, kan een schoorsteen reparatie vaak de oplossing bieden. Daarom is het van groot belang om goed voor uw schoorsteen te zorgen en ons in te schakelen voor reparaties of onderhoud om lekkages te voorkomen of te verhelpen.

Wanneer heb ik een schoorsteen reparatie nodig?

Wij raden u aan uw schoorsteen goed te laten onderhouden, maar in deze gevallen is een schoorsteen reparatie aan te raden:
Twijfel niet als u een van deze zaken opmerkt en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een schoorsteen reparatie bij Masters Dakbedekkingen BV.

Waarom Masters Dakbedekkingen BV. voor een schoorsteen reparatie?

Als u een schoorsteen reparatie goed en met hoge kwaliteit wilt laten uitvoeren, dan kiest u natuurlijk voor ons. Wij zijn een innovatieve dakdekker, kennen de beste en nieuwste technieken en hebben ruim 30 jaar ervaring. Hierdoor vertrouwen wij zodanig op onze deskundigheid dat we u 10 jaar garantie aanbieden.

Vraag dus nu een offerte aan voor een schoorsteen reparatie om lekkage te voorkomen. Zo zorgt u ook voor een droog, warm en knus huis tijdens de winter!

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?