Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Tijd om uw schoorstenen te renoveren? - Welkom bij Master Dakbedekkingen

Ben je op zoek naar professionele hulp voor schoorsteenrenovatie, dan zit je hier goed. Onze bemanning is gespecialiseerd in een breed scala van schoorsteen renovatie diensten die u helpen om uw schoorstenen te revitaliseren. We zijn er altijd om u te helpen bij de renovatie van uw oude en beschadigde schoorstenen. Bovendien, als u wilt uw schoorsteen te upgraden, bent u van harte welkom wel.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Waarom moet je uitkijken naar schoorsteenrenovatie?

Schoorsteenrenovatie bestaat niet uit één taak. In feite omvat het meerdere taken, zoals het herstellen van structurele slijtage of scheuren, het voorzien en verbeteren van het ventilatiesysteem van schoorstenen en het bijwerken van de huidige materialen. Waarom is schoorsteenrenovatie nodig? Het antwoord in één woord op deze vraag is `Uw veiligheid`. Schoorsteenrenovatie is noodzakelijk voor de veiligheid van je huis en uiteindelijk je eigen veiligheid, maar ook voor het behoud van de efficiëntie van de schoorsteen en het vermijden van levensbedreigende risico’s zoals brand, lekkage, enz.

Hoeveel kost een schoorsteenrenovatie?

Een van de meest gestelde vragen is: hoeveel kost een schoorsteenrenovatie? De prijs van een schoorsteenrenovatie staat nooit vast. Het wordt altijd beïnvloed door de hoeveelheid werk of de hoeveelheid en kwaliteit van het benodigde materiaal. Zo zijn bijvoorbeeld de grootte van de schoorsteen en de complexiteit van de klus van groot belang. Voor nauwkeurige informatie over schoorsteen renovatie kosten, moet u contact met ons op voor deze kostenraming en we zullen dienovereenkomstig te bespreken.

Wat houden onze diensten voor schoorsteenrenovatie in?

Het team van Master Dakbedekkingen biedt een verscheidenheid aan schoorsteenrenovatiediensten. Wij doen ons uiterste best om al je wensen op het gebied van schoorsteenrenovatie te vervullen. Enkele van de diensten met betrekking tot schoorsteen renovatie zijn hieronder opgesomd
 • Loden schoorsteen vervangen: Lood heeft de chemische eigenschap dat het na verloop van tijd wordt afgebroken. Na verloop van tijd kan het lood in je schoorstenen dus worden afgebroken, wat kan leiden tot structurele schade of lekkage. Onze professionals vervangen loden schoorstenen zorgvuldig door duurzame materialen die langer meegaan en veilig genoeg zijn. Want uw veiligheid is iets dat niet mag worden verwaarloosd.
 • Schoorsteen lekkage reparatie: Schoorsteenlekken zijn een van de meest voorkomende problemen en kunnen gevaarlijk zijn als ze worden genegeerd of ongecontroleerd blijven. Onze schoorsteenexperts zoeken het lekkagepunt in de schoorsteen op en repareren het om verdere schade te voorkomen. Dit garandeert uw veiligheid.
 • Installatie van schoorsteenkappen: Het installeren van een nieuwe schoorsteenkap kan je schoorsteen nieuw leven inblazen. Onze vakmensen werken er hard aan om de beste kappen voor schoorstenen te Dit levert veel op, zoals verbeterde ventilatie, minder terugstromende rook en een veiligere open haard.

Aanvullende reparatie- en onderhoudsdiensten voor schoorstenen

 • Schoorsteenkappen en -kappen:  Schoorsteenkappen en -kappen voor schoorstenen zijn cruciaal om je schoorsteen bestand te maken tegen regen en te beschermen tegen puin, dieren of andere omgevingsfactoren.
 • Schoorsteenvegen:  Professioneel schoorsteenvegen verwijdert roet- en creosootaanslag en maakt de schoorsteen dus betrouwbaarder.
 • Schoorsteenlekkage Rep lucht:  Onze meesters sporen de lekken op en verhelpen ze met spoed, wat resulteert in 100% veiligheid.
 • Schoorsteentrekkap:  Om ervoor te zorgen dat de rook vlot wordt afgevoerd, raden onze professionals een schoorsteentrekkap aan.
 • Schoorsteen impregneren: (H3) Onze impregneerservice voor schoorstenen verlaagt het risico op lekkage en zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur van je schoorstenen.
 • Schoorsteenafdekplaat en regenkap:  Als je de integriteit van de structuur van je schoorsteen wilt behouden, bieden we je aan om ons een schoorsteenafdekplaat en regenkap voor je schoorsteen te laten installeren.
 • Schoorsteenlood reparatie:  Reparatie van lood in de schoorsteen is noodzakelijk als er een loodgerelateerd probleem wordt ontdekt.
 • Schoorsteen verwijderen:  Als je een schoorsteen wilt verwijderen, gebeurt dat zorgvuldig. Ons professionele team kan de schoorsteen veilig demonteren met behoud van de dakstructuur.
 • Prefab schoorsteeninstallatie:  Voor een kant-en-klare optie installeer je een schoorsteen op een plat dak met onze prefab oplossingen.

Waarom Masters Dakbedekkingen BV. voor een schoorsteen reparatie?

Als u een schoorsteen reparatie goed en met hoge kwaliteit wilt laten uitvoeren, dan kiest u natuurlijk voor ons. Wij zijn een innovatieve dakdekker, kennen de beste en nieuwste technieken en hebben ruim 30 jaar ervaring. Hierdoor vertrouwen wij zodanig op onze deskundigheid dat we u 10 jaar garantie aanbieden.

Vraag dus nu een offerte aan voor een schoorsteen reparatie om lekkage te voorkomen. Zo zorgt u ook voor een droog, warm en knus huis tijdens de winter!

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?