Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Optimaal Comfort en Besparingen Dakisolatie door Masters Dakbedekkingen BV.

Dakisolatie vormt de kern van een comfortabele woning en draagt bij aan aanzienlijke energiebesparingen. Bij Masters Dakbedekkingen BV bieden we hoogwaardige dakisolatiediensten aan die een positieve impact hebben op uw leefomgeving.

Met onze dakisolatie minimaliseert u niet alleen het warmteverlies en voorkomt u koudebruggen, maar u verlaagt ook uw energiekosten en vermindert uw ecologische voetafdruk. Bovendien biedt het extra geluidsisolatie, wat resulteert in een vredige en rustige woonomgeving.

Neem vandaag nog de stap naar duurzaam wonen en investeer in dakisolatie met Masters Dakbedekkingen BV. Ontdek het directe verschil in comfort, financiële besparingen en een groenere levensstijl.

Warm platdakisolatie

Bij deze methode bevindt de isolatie zich aan de buitenzijde van de dakconstructie, wat resulteert in wat men een “warm dak” noemt. Met deze aanpak wordt het platte dak geïsoleerd en warm gehouden. In feite bevindt de isolatie zich tussen de draagconstructie en de dakbedekking, waarbij de dakbedekking direct bovenop de isolatie wordt geplaatst.

Omgekeerd dak

In een omgekeerd dakscenario wordt de isolatie bovenop de bestaande dakbedekking geplaatst. Deze aanpak wordt vaak gekozen wanneer de onderlaag van de dakbedekking nog in goede staat verkeert en behouden kan blijven. Door de isolatielaag bovenop de dakbedekking te leggen, wordt een extra beschermingslaag toegevoegd, die niet alleen de isolatie verzorgt maar ook de levensduur van de dakbedekking verlengt. Dit kan een kosteneffectieve oplossing zijn omdat het de noodzaak van het verwijderen van de oude dakbedekking minimaliseert, terwijl toch de isolatiewaarde van het dak wordt verbeterd.

Hoe isoleert Masters Dakbedekkingen BV. uw platte dak?

Denkt u erover na om uw platte dak te isoleren? Bitumen dakbedekking is een veelgebruikte optie vanwege de duurzaamheid, de relatief lage onderhoudskosten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn twee veelvoorkomende soorten bitumen: APP (Atactisch Poly Propyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen), waarbij het kwaliteitsverschil tussen beide typen minimaal is. De uiteindelijke kwaliteit hangt vooral af van de materiaalproductie en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Bitumen dakbedekking vormt een waterdichte, stevige laag die langdurige bescherming biedt. Dit komt voornamelijk doordat de lagen niet alleen gelijmd worden, maar ook samengesmolten en gebrand. Door de lange levensduur is bitumen dakbedekking een uitstekende keuze voor dakisolatie. Heeft u vragen over de voordelen van deze isolatiemethode voor uw platte dak? Neem dan gerust contact met ons op bij Masters Dakbedekkingen BV. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw dakisolatie.

 
 
 

Wat adviseert Masters Dakbedekkingen BV. over welke dakisolatie keuze u moet maken?

Als isolatie onder een plat dak moet worden aangebracht, of als er al meerdere lagen bitumen op elkaar liggen, is het aan te bevelen om de volledige bitumendakbedekking te vernieuwen. In het geval dat de huidige dakbedekking nog in goede staat verkeert, kunt u overwegen om drukbestendige en waterdichte isolatiepanelen bovenop de bestaande dakbedekking te installeren.

Dit kan u veel besparen. De bestaande dakbedekking hoeft immers niet te worden verwijderd. Of dit de verstandigste keuze is, kunnen we u vertellen wanneer we uw dak inspecteren. Tijdens een uitgebreide dakinspectie geven wij eerlijk en gedegen advies en voorzien wij u kosteloos van.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?