Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

nu open – Zullen wij u terugbellen?

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ben je op zoek naar hulp bij het coaten van dakpannen? Mastersdakbedekkingen helpt u graag

We investeren meestal het meest in ons huis, dus is het meer dan logisch om het te beschermen. Daarom doen we van tijd tot tijd ook aan algemeen onderhoud. Als we het hebben over het onderhoud van belangrijke delen van het huis, is het coaten of schilderen van dakpannen er één van. Het voegt waarde toe aan het huis en maakt een groot verschil. Het uiterlijk van je huis blijft niet hetzelfde als je het coaten van dakpannen negeert. Dakpannen staan meestal bovenaan de onderhoudslijst van een huis.

Heeft u vragen? Bel ons! +31640702333

Na verloop van tijd worden dakpannen leker en sponziger door weersschokken en veroudering. Wacht niet tot je dak niet meer te repareren is en vervangen moet worden. Dat zal een aanslag zijn op uw budget. En accepteer uw dak niet zomaar als vuil en beschadigd. Mastersdakbedekkingen biedt hier een goedkoper, tijdbesparend en mooi alternatief: een coating voor dakpannen.

Wat biedt Mastersdakbedekkingen aan? Wij transformeren uw dak

We verven dakpannen met een hoogwaardige coating om ze te transformeren van een oude, gescheurde look naar een nieuwe look. We verven je dakpannen met een coating van superieure kwaliteit, zoals Claimashield dakcoating. Het geeft je dakpannen een nieuwe look. Stel dat een zeer vakkundig en professioneel team dakpannen coacht of renoveert. In dat geval geniet je van een volledig nieuw en origineel dak.


Ter herinnering: de dakcoating wordt alleen aangebracht op betonnen dakpannen. Het is niet geschikt voor leien, klei of terracotta dakpannen. Op betonnen dakpannen geeft het de indruk van nieuwe dakpannen en een nieuw dak. Bovendien beschermt de dakpannenverf de dakpan tegen UV-licht en water. Bovendien is Climashield dakcoating ontworpen om dakpannen te laten ademen en buigen, zodat ze geen scheuren krijgen. Dus laten we Mastersdakbedekkingen bellen voor de beste dakpannencoating, schoorsteencoating, dakpannen spuiten of dakpannen repareren.

Wij maken je huis koel met het schilderen van dakpannen

Het grote voordeel van dakpannen die geverfd zijn met een dakcoating is dat ze je huis warm houden in de winter en bijgevolg je energiefactuur verlagen. Ze beschermen ook tegen barre weersomstandigheden zoals zon, sneeuw, regen, enz. Ze maken je dak mosbestendig omdat de dakpannen geen water opnemen. Ze zijn milieuvriendelijk omdat ze de dakstructuur laten ademen. Het laatste, maar zeker niet het minste voordeel is dat ze je oude dak tegen zeer lage kosten omtoveren tot een nieuw dak.
dakpannen vernieuwen

Verschillende categorieën dakcoating per daktype die Mastersdakbedekkingen aanbiedt

Plat dak:

Vanwege de kans op waterophoping op platte daken, geven we de voorkeur aan het aanbrengen van een sterke coating met waterbestendige vaste eigenschappen. Opties zijn Bitumen/asfaltcoating of bitumenspuitdak, Rubber coating of Polyurea spuitcoating.

Schuin dak:

Kleurbehoud is veeleisender voor dergelijke daken.

Voor hellende daken geven we de voorkeur aan een transparante coating of een coating in dezelfde kleur. Hier hebben we de opties van Siliconen dakcoating, Acryl donkere verf, transparante twee-componenten coating en gekleurde twee-componenten coating.

Waarom is Mastersdakbedekkingen het juiste team om voor te kiezen?

Ons werk

Nieuwe dak aangebrachtWhatsApp Image 2024-02-16 at 21.57.22
Dakdekkersbedrijf Masters Dakbedekkingen B.V.schuurdak renovatie
Nieuwbouw dakbedekkingDak opnieuw aanbrengen
Dakinspectielekdetectie aan uw dak

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?