Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Ruim 30 jaar ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

Snel op locatie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Spoed hulp bij daklekkage

Last van daklekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

Tot wel 10 jaar garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Dakdekker in Hendrik-ido-ambacht nodig? Masters Dakbedekkingen B.V.

Masters Dakbedekkingen B.V. is de dakspecialist van Hendrik-ido-ambacht en helpt jaarlijks meer dan 15.000 particulieren en 1.200 bedrijven bij hun dakgerelateerde problemen. Wij maken het vinden van een professionele dakdekker in Hendrik-ido-ambacht graag eenvoudiger voor jou. Daarom bieden wij een gratis dakinspectie aan, zodat wij een duidelijk beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden voor jouw dak.

Of het nu gaat om inspectie, reparatie, renovatie of plaatsing van een nieuw dak, wij staan klaar om te helpen. Bij daklekkage raden wij aan om direct contact met ons op te nemen, wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen. Onze ervaren en professionele dakdekkers kunnen elk type dakprobleem oplossen en streven naar een snelle oplossing. Daarnaast bieden wij gratis advies over de mogelijkheden voor jouw dak.
Masters Dakbedekkingen B.V. is dé dakdekker in Hendrik-ido-ambacht voor alle soorten dakwerk. Van reparaties en renovaties tot het aanleggen van nieuwe daken, wij hebben de ervaring en expertise om elk vraagstuk op te lossen. Wij bieden gratis en vrijblijvend advies over de uitvoering en kosten van uw dakproject.

Diensten:
Onze diensten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
Specialisaties:

Wij hebben diverse specialisaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Denk aan groendaken, zinkwerk, bitumineuze daken en nog veel meer. Bekijk ons overzicht van specialisaties voor meer informatie.
dakinspectie en dakreparatie

Dakrenovatie Hendrik-ido-Ambacht

Wilt u uw dak renoveren in Hendrik-ido-ambacht en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker? Dan bent u bij Masters Dakbedekkingen B.V. aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen uw dakbeschot controleren en de beste oplossing voor u bepalen. Een dakrenovatie kan de goedkoopste oplossing zijn en bij ons krijgt u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Dakbeschot controleren:
Het is belangrijk om te weten wat de staat van uw dakbeschot en panlatten is, aangezien deze de basis vormen voor uw dakbedekking. Onze dakspecialisten kunnen een inspectie uitvoeren om te bepalen wat de staat van uw dak is en wat de mogelijkheden zijn voor renovatie.

Renovatie op maat:
Op basis van de inspectie kunnen wij een renovatie op maat voorstellen die past bij uw budget en wensen. Dit kan variëren van kleine reparaties tot het vervangen van het gehele dakbeschot en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Bij Masters Dakbedekkingen B.V. krijgt u altijd een duidelijke offerte en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuw dak leggen

Een nieuw dak leggen is een uitgebreide dienst waarbij vakmanschap en ervaring van essentieel belang zijn. Bij Masters Dakbedekkingen B.V. in Hendrik – Ido – Ambacht hebben wij de juiste vakmensen in dienst om deze klus tot in de puntjes uit te voeren. Hoewel het plaatsen van een nieuw dak vaak kostbaarder is dan een renovatie, kan het soms de enige optie zijn. Als dit het geval is, voeren wij deze opdracht graag voor u uit. Bij het plaatsen van een nieuw dak maken wij gebruik van de nieuwste methodes en isolaties om uw dak van de beste kwaliteit te voorzien.

Voor de uitvoering van het plaatsen van een nieuw dak komen wij minimaal één keer langs om een goed beeld te krijgen van de situatie. Na een gesprek zullen wij een offerte opstellen waar u rustig naar kunt kijken. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, zullen wij de gewenste datum inplannen en de werkzaamheden uitvoeren. Doordat wij in Hendrik-ido-ambacht  365 dagen per jaar een dakdekker beschikbaar hebben, kunnen wij vaak op korte termijn beginnen met de werkzaamheden.

Daklekkage Hendrik-ido-ambacht

Bij een plat dak in Hendrik-ido-ambacht kan een lekkage ontstaan door diverse oorzaken. Een veel voorkomende oorzaak is slijtage van het dakbedekkingsmateriaal. Denk hierbij aan scheuren, barsten of beschadigingen van de dakbedekking. Ook kunnen de naden tussen de verschillende stukken dakbedekking na verloop van tijd loslaten of scheuren.


Bij een hellend dak in Hendrik-ido-ambacht kunnen lekkages ontstaan door bijvoorbeeld beschadigde dakpannen, losse of gebroken nokvorsten, slechte of verouderde lood- en zinkwerken, of problemen met de dakgoten.

Ongeacht de oorzaak van de lekkage, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Onze dakspecialisten in Hendrik-ido-ambacht  staan 24/7 voor u klaar om daklekkages te verhelpen en te voorkomen.

Plat dak Hendrik - Ido - Ambacht

Problemen met uw plat dak? Meestal is een slechte afwerking van het dak of de gevel de oorzaak. Het is belangrijk om lichtkoepels of afvoeren naar buiten waterdicht af te sluiten. Zelfs een klein gaatje kan al leiden tot waterschade met vochtplekken op het plafond als gevolg.


Een andere mogelijke oorzaak is slijtage van de dakbedekking door uitdroging. Dit kan leiden tot scheuren en uiteindelijk tot lekkages.


Bij lekkages is stap 1 het vinden van de oorzaak. Soms is dit direct zichtbaar, maar in andere gevallen zetten wij extra apparatuur in om het lek op te sporen. Het opsporen van een lek is een specifieke dienst die los staat van een reparatie.


Na het vinden van het lek volgt natuurlijk de reparatie. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in dakreparaties en zorgen voor een snelle maar volledige oplossing. Een dakreparatie in Hendrik-ido-ambacht is zelfs binnen 24 uur uit te voeren!”

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?