Professionele Dakdekker | Masters Dakbedekkingen BV

Beoordeeld door ruim 1.200 mensen!

Masters Dakbedekkingen B.V. : Bekend van TV!

U herkent ons van RTL 4 Heel Holland Woont en RTL 7 Op de zaak

Bekend van RTL 4 en RTL 7: Professionele dakdekker Masters Dakbedekkingen B.V.

Zoekt u naar een vooruitstrevend bedrijf voor dakbedekking? Bij Masters Dakbedekkingen B.V. bent u aan het goede adres. Ons bedrijf heeft deelgenomen aan de televisieprogramma’s “Heel Holland Woont” op RTL 4 en “Op de Zaak” op RTL 7, waarin de bedrijfscultuur van organisaties wordt belicht. Met meer dan dertig jaar ervaring zijn onze werkbusjes door het hele land te vinden om lekkages bij daken te verhelpen. Naast het repareren van lekkages, zijn we gespecialiseerd in dakrenovaties en voeren we grondige dakinspecties uit. Of u nu problemen heeft met uw dak of het simpelweg wilt vernieuwen, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Masters Dakbedekkingen B.V.

Wat moet je doen als je dak begint te lekken?

Door veel wind en veel regen kan het voorkomen dat je daken beginnen te lekken. Dat probleem kan steeds erger worden als er niets aan wordt gedaan. Zo kan het lekken voor veel schade zorgen. Daarom is het de zaak om altijd zo snel mogelijk een expert in te schakelen om het probleem te verhelpen. Dakleer Specialist Holland is daar het juiste bedrijf voor. Met een hele klantvriendelijke methode wordt er heel simpel achterhaald waar de lekkage precies vandaan komt. Binnen een aantal stappen word je lekkage verholpen!
Renovatie dakwerkzaamheden

Wat doet Masters Dakbedekkingen B.V. tijdens de gratis dakinspectie?

Overweeg je om je dak te vernieuwen of ben je van plan om zonnepanelen te laten installeren? Dan is het slim om eerst een dakinspectie te laten uitvoeren. Zo’n inspectie is essentieel om onverwachte kosten te voorkomen, wat uiteindelijk alleen maar gunstig is voor je financiën. Maar hoe werkt zo’n gratis dakinspectie precies?

Bij Masters Dakbedekkingen B.V. brengen we geen voorrijkosten in rekening voor onze gratis dakinspectie. Onze experts inspecteren grondig je dak op eventuele gebreken en maken foto’s van de situatie. Vervolgens verwerken we alle verzamelde informatie en sturen we je een vrijblijvende offerte voor het herstellen van eventuele gebreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Jouw dak laten vernieuwen bij Masters Dakbedekkingen B.V.?

Als je overweegt om je dak te laten vernieuwen, dan staan de experts van Masters Dakbedekkingen BV voor je klaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, want bij ons zijn er geen kosten aan verbonden. Voordat we aan de slag gaan met het vernieuwen van je dak, komen we langs voor een grondige visuele inspectie. Hierbij sporen we eventuele gebreken op en leggen we deze nauwkeurig vast. Daarna adviseren we je over de beste materialen voor jouw dakrenovatie. Bovendien maken we graag persoonlijk kennis met jou, zodat je precies weet wie je mag verwachten tijdens het vernieuwen van je dak.

Neem vandaag nog contact op met Masters Dakbedekkingen B.V. bekend van RTL 4 en RTL 7

Masters Dakbedekkingen BV heeft zijn expertise verspreid over heel Nederland en heeft bekendheid vergaard door optredens in prominente televisieprogramma’s zoals “Heel Holland Woont” op RTL 4 en “Op de Zaak” van RTL7. Bij Masters Dakbedekkingen BV staat klanttevredenheid voorop, en je kunt altijd rekenen op uitstekende ondersteuning en advies. Met decennialange ervaring beschikt het bedrijf over diepgaande kennis van alles wat met daken te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar dakherstel, dakvernieuwing of dakonderhoud, bij Masters Dakbedekkingen BV ben je aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw dakproject.

Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust een kijkje in onze portfolio

Beoordeling:

ik sluit me absoluut aan bij de rest van de reviewers.
De communicatie helder, eerste gesprek, wist direct na het delen van de foto’s wat er gedaan moest worden, maar heeft tijdens z’n andere klus even de tijd genomen om even door te vragen naar wat de verdere situatie van het dak was, en niet alleen maar even een afspraak maken.
Komt afspraak na. Is zeer vriendelijk.
Vragen door mij tijdens de klus, om het als leek te begrijpen van wat er exact uitgevoerd, werden mij helder in Jip en Janneke taal uitgelegd.

– Fam. Van Slageren

Beoordeling:

Toen wij een Dakbedekkersbedrijf zochtten was Richard de eerste die belde. Een vriendelijke man die ons direct het vertrouwen gaf dat het bedrijf MASTERS een betrouwbaar bedrijf zou zijn.
De uitstekende communicatie en de kundige uitleg van Richard gaf ons de doorslag.
We hebben een uitstekende ervaring met de dakbedekkers die snel en vakkundig ons dak opnieuw bedekte. De prijs viel reuze mee. Uiteraard is deze vooraf vastgelegd.
Wij zullen absoluut MASTERS Dakbedekking adviseren.

– Fam. Masseling en Fam. Vendelbosch

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Ruim 30 jaar Ervaring

Wij werken al ruim 30 jaar aan platte en pannen daken.

10 Jaar Garantie

U krijgt op al onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie.

Daklekkage Spoed Service

Last van lekkage? Wij zijn altijd snel bij u op locatie!

GRATIS Inspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en gereedschappen

Wat doen wij tijdens een gratis dakinspectie?

Bent u van plan uw dak te vernieuwen, zonnepanelen te laten plaatsen, of heeft u last van een (opkomende) daklekkage? Dan is het verstandig om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u onverwachte kosten, bijvoorbeeld na het plaatsen van nieuwe zonnepanelen.

Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

Lijkt het u ook een goed idee om uw dak te laten inspecteren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.

Uw vaste dakdekker uit de regio: Masters Dakbedekkingen BV

Wist u dat..

U compleet GRATIS een dakinspectie kunt aanvragen?

Wij van Masters Dakbedekkingen B.V. komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie

Waarmee kunnen wij u helpen?